Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
500 גר גבינה לבנה9%
400 גר גבינת שמנת
200 גר שמנת חמוצה15%
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 קופסא אינסטנט פודינג וניל
3 כפות גדושות קונפלור
100 גר שוקולד לבן מומס עם 25 גר חמאה.

ציפוי:
1.שוקולד לבן 200 גר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה.
2.קופסא גי'לי בטעם דובדובן מומס לפי הוראות היצרן(לא חובה)
עיטור:דובדובן טרי(לא חובה)

הכנה:
בקערה,לערבב:
גבינות לאחר סינון מנוזלים.
6 חלמונים
אינסטנט פודינג וניל
קונפלור ושוקולד לבן ולערבב היטב.
להקציף חלבונים,בהדרגה להוסיף,סוכר וסוכר וניל,לקבלת קצף יציב ולא נוקשה.
למזג בין שתי המסות,לקבלת בלילה אחידה.
לתבנית 26/28 עטופב בנייר אפייה בתחתית וגם בדפנות,להעביר את הבלילה.
אפייה ב180 ,10 דקות ואחר כך ב160 כשעה פלוס(אין צורך במים)
ולקרר,.
לצפות בשוקולד לבן מומס,ולהשאיר להתיצבות במקרר,יום.
לשפוך מעל גילי מומס(לא חובה,אבל מוסיף)ולעטר.

עוגת גבינה ושוקולד לבן ,ללא תחתית
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים