Share with:


חלבי

אופן הכנה

150 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר
כוס סוכר
רבע כפית מלח/לא לוותר
3 ביצים
3/4כוס קמח רגיל(ללא חומרי התפחה)
כף קקאו
כפית תמצית וניל

אופן ההכנה
ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרו ומערבבים היטב לתערובת חלקה ללא גושים
מוסיפים סוכר ומערבבים היטב
מוסיפים את הביצים אחת אחת וטורפים במהירות…תמצית וניל..
מוסיפים קקאו מלח ומערבבים…ולבסוף את הקמח עד לתערובת אחידה
משמנים תבנית בינונית מרובעת סדר גודל "ניקול"…משמנים ויוצקים את הבלילה…מסדרים על פני שטח התבנית ומפזרים שוקולד חלב חתוך לקוביות,אגוזים,שוקולד ציפס,וכו…חום תנור 180 20-25 דקות…לא יותר

ברגע שנוצרים סדקים זה אמור להיות מוכן…בהצלחה…מומלץ להגיש עם גלידת וניל וסירופ דובדבן

בראוניז מושחת_מתכון של חגית פרג'ון
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים