Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

בתבנית מחולקת ל-8
4 ביצים
כוס סוכר ( שתיה חמה)
כוס שמן
כוס שוקולית
כף נס קפה
1וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה.

ההכנה-
מקציפה ביצים וסוכר
לקצף יציב.
מנמיכה את המהירות
ומוסיפה לפי הסדר
שרשום במתכון.
לקחת תבנית מחולקת ל-8
( תבניות של מאפינס)
לשמן ולקמח את התבנית
למלא לא עד הסוף
לאפות בחום של 180 מעלות
כ- 25 דקות. או לנעוץ קיסם
שיצא יבש.
לתת להתקרר הייטב
לחלוץ מהתבנית בזהירות.

להקציף קצפת צמחית לפרווה/ שמנת לחלבי
להוסיף 3 כפות דבש/ סילאן
3 כפות טחינה גולמית
לקצף יציב ואחיד
לזלף על העוגה ולמרוח בצדדים
לקשט ב- סוכריות / שוקולד/ אבקת קקאו.
כיד הדמיון.
הבת שלי קישטה עם סוכריות ואבקת קקאו

עוגת שוקולד קלילה_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים