Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים לתחתית
200 גרם סוכר =1 כוסות וחצי
100 גרם חמאה רכה
1 ביצה
2 כוסות קמח
1 כפית אבקת אפייה

אופן ההכנה
1)מערבבים את החמאה עם הסוכר ומכניסים את הביצה ואבקת אפייה ואת הקמח בהדרגה עד לקבלת בצק רך ודביק מעט
2)יוצקים את הבצק ברינג מרובה בקוטר 26/26 ס"מ ואופים בתנור שחומם מראש
ל 180 מעלות כ 8דק

3)מצרכים הדרושים לשכבת הבראוניז
180 גרם חמאה = 1 חבילה ו 3/4
200 גרם שוקולד מריר איכותי=2 חפיסות
4 ביצים
200 גרם סוכר=1 כוס וחצי
1 כפית תמצית וניל
100 גרם קמח=1 כוס

אופן ההכנה
1) ממיסים את החמאה בסיר ומוסיפים את השוקולד ומערבבים היטב ומוסיפים את שאר החומרים ושופכים על התחתית ואופים 10 דק ?בלבד

2)מצרכים הדרושים לשכבת הגבינה
1/3 כוס חלב
120 גרם שוקולד לבן =
1 חבילה + 5 קוביות
375 גרם גבינה לבנה 5%=1 קופסה+ 3/4
1/3 כוס סוכר
4 ביצים

אופן ההכנה
1) ממיסים את השוקולד עם החלב ומערבבים
2)שופכים את הסוכר לגבינה ולאחר מכן את הביצים אחד אחד ולבסוף את השוקולד הלבן
3)שופכים את התערובת הגבינה ואופים כ15 דק

מצרכים הדרושים לפירורי בצק
1/4 כוס סוכר
1 כוס קמח
1/2 אבקת אפייה
25 גרם חמאה
1 חלמון

אופן ההכנה
מערבבים את כל החומרים עד לקבלת פירורי בצק ומפזרים על העוגה ואופים
לעוד 10 דק עד להזהבה

בראוניז גבינה שוקולד עם פירורי בצק
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים