Share with:


ללא גלוטן כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

חומרים:
200 גר שוקולד מריר מומס עם 200 גר חמאה/מחמאה ופושר.
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
3/4 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי/חלב
200 גר שקד לבן טחון דק.
1 כוס קוקוס/אגוזים טחונים.
1 שקית אבקת אפייה.

ציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה/ריץ
מומס עם 200 גר שוקולד מריר.

הכנה:
תבנית 26
תנור מחומם ל180 מעלות.
מקציפים חלבונים, בהדרגה את הסוכר, לקבלת קצף יציב.
לשוקולד המומס, נוסיף חלמונים ומערבבים היטב,
נקפל את קצף החלבון לתערובת השוקולד.
נוסיף חומרים יבשים לסירוגין עם המיץ תפוזים לקבלת בלילה אחידה.
אפייה עד לקבלת קיסם לח( לא לייבש) נקרר ונצפה בגאנש.

באהבה/אורנה ועלני💕💕

שוקולדית שקדים בציפוי שוקולד מריר, ללא גלוטן ,פרווה וכשרה לפסח
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים