Share with:


חלבי

אופן הכנה

Posted by ‎ירדנה ג'נאח‎ on Thursday, October 1, 2020

הכנתי בשוקולד מריר והפעם בראוניז לבן אותם כמויות לכל סוגי השוקולד עצרו בטרם תעברו !!!! בראוניז ללא ביצים ובמיקרו 🙂לא יאומן !! אילנה טל מתכון מושלם רק בעיה אחת קטנה יש ….זה התחסל בשניות 😂😂אתם פה?😛
10 דקות כולל אפיה ושטיפת כלים!

כוס,המידה בה השתמדתי היא חד פעמית לשתיה קרה,הפשוטה.
תכינו מראש הכל ותראו שזה יקח גם פחות זמן!

בקערה חסינה למיקרוגל נמיס יחד
50 גרם חמאה
60 גרם שוקולד מריר
מערבבים היטב למרקם חלק ומבריק

נוסיף פנימה
רבע כוס סוכר
קורט מלח
ונערבב היטב
נוסיף חצי כוס חלב ושוב לערבב היטב
לבסוף נוסיף 3/4 כוס קמח
נערבב עד לקבלת מרקם סמיך.
נרפד כלי שמתאים למיקרוגל,אני השתמשתי בקופסת פלסטיק פשוטה של סלטים,אפשר גם פיירקס או עגולה קטנה קוטר 18
אל תשתמשו בתבנית גדולה אחרת תקבלו פיתה.

אחרי שריפדנו בנייר אפיה ניצוק פנימה את התערובת ומעל נפזר כל תוספת שבא לנו,אני הוספתי אגוזים קצוצים,מקופלת שחור/לבן וכדורי קליק
אפשר לשבור אוראו,או לפזר שוקולד ציםס לבן/חום, שוקולד חחב/מריר/לבן.
מה שבא לכם.

מכניסים למיקרוגל ל 2 וחצי דקות בול!!!
לא יותר לא פחות.
מוציאים מצננים משחררים זוללים.

נותנת לכם 10 דקות !במיקרו 2 וחצי דקות

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת בראוניז מושחת והכי מהיר בעולם_מתכון של ירדנה ג'נאח
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים