Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

חומרים
3 בננות בשלות ומעוכות.
.1 כוס קמח
1 כוס שקד לבן טחון
חצי כוס קקאו
1 שקית אבקת אפייה.
200 גר שוקולד מריר מומס עם 200 גר שימרית לאפייה או חמאה.
1 שמנת מתוקה/ריץ
5 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל.
ציפוי:
100 גר שוקולד מריר מומס עם חצי מיכל שמנת מתוקה/ריץ
הכנה:
הקצפת ביצים עם קורט מלח, לקצף תפוח , בהדרגה להוסיף:סוכר, סוכר, וניל, שוקולד מומס.
לסירוגין להוסיף שמנת מתוקה עם חומרים יבשים מנופים,ועם הבננות המעוכות, עד לקבלת בלילה אחידה,.
לתבנית 26/28 מרופדת בנייר אפייה לשפוך את הבלילה.
לתנור המחומם מראש ל180 מעלות להכניס את העוגה,
אפייה עד לקיסם לח מאוד( לא לייבש)לקרר ולצפות בגאנש.
באהבה/אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷

עוגה שוקולדית בננה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים