Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

(כוס שתיה חד פעמי קר)
3 ביצים להקציף עם כוס סוכר
מעט ווניל קורט מלח
להקציף טוב טוב עד שיתקבל קצף בהיר ויפה.
להוסיף בזילוף לאט לאט 2/3 כוס שמן
או – 100 גרם חמאה מומסת.
להוסיף 2 כפפות קקאו שטוחות
להכין כוס קפה – עם כף שטוחה קפה שחור או 2 כפיות נס קפה.
לתת לו להתקרר ולהוסיף לבלילה.
להוסיף בהדרגה 2.5 כוסות קמח מעורבב עם 2 שקיות אבקת אפיה.
להכניס את הבלילה למקרר ל 10 דקות
ורק אז ליצוק לתבנית משומנת.
לחמם תנור 150 מעלות.
לאפות עד שהיא תשחים 20-25 דק

להכין ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
חצי כוס חלב
50 גרם חמאה
לבשל רק עד להרתחה והמסה.
לחורר את העוגה וליצוק עלייה שוקולד חם.
שניהם חייבים להיות חמים.
גם העוגה גם הציפוי.