מרכיבים
5 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס שמן
חצי כוס קוקוס
2 כוסות קמח תופח
1 כף פודינג וניל
1 כוס קרם קוקוס
לגנאש
200 גרם קרם קוקוס
300 גרם שוקולד איכותי
אופן ההכנה
מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה כ 10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה .
מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים את כל כל השאר בהדרגה עד לאיחוד.
שופכים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 דקות.
הכנת הגנאש .
שמים על הגז את קרם קוקוס עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ושופכים על העוגה.