Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

מרכיבים
5 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
1 כוס שוקולית
1 כוס שמן
חצי כוס קוקוס
2 כוסות קמח תופח
1 כף פודינג וניל
1 כוס קרם קוקוס

לגנאש
200 גרם קרם קוקוס
300 גרם שוקולד איכותי

אופן ההכנה
מקציפים את הביצים שלמות עם הסוכר בהדרגה כ 10 דקות עד לקבלת תערובת תפוחה .
מורידים מהירות המיקסר ומוסיפים את כל כל השאר בהדרגה עד לאיחוד.
שופכים את הבלילה לתבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ מרופדת בנייר אפייה.
ואופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 40 דקות.

הכנת הגנאש .
שמים על הגז את קרם קוקוס עד סף רתיחה ומכניסים את השוקולד מכסים וממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק ושופכים על העוגה.

עוגת שוקולית בציפוי גנאש קרם קוקוס וחלווה
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים