Share with:


חלבי

אופן הכנה

למי לפעמים לא בא להתפנק במשהו מתוק? אין כאלה כנראה
אולי פשוט אתם חושבים שכל עוגה לוקח להכין הרבה זמן אז לא יש עוגות מהירות כמו זאת למשל
עוגת שוקלד בננה ללא אפייה שלוקחת רק 10-15 דקות מזמנכם הפנוי +קירור במקרר אבל אתם לא צריכים להשגיח עליה
הכנסתם למקרר תמשיכו בעיסוקכם ואז בואו לאכול מהעוגה ולהפתיע תמשפחה בעוגה טעימה ופשוטה

מצרכים:
150 גרם חמאה
300 גרם פתי בר או כל עוגיה נמסה אחרת
15-20 גרם ג'לטין
100 מ"ל מים
100 מ"ל חלב
5-6 כפות סוכר
3 כפות קקאו
400 מ"ל שמנת חמוצה(אפשר להחליף בשמנת מתוקה או יוגרט
3 בננות

לקישוט:
אגוזים טחונים או שוקלד מגורר

אופן הכנה:
1-בקערה להמיס ג'לטין עם 100 מ"ל מים ושמים בצד
2-לטחון פתי בר
3-להמיס במקרוגל חמאה ולהוסיף לפתי בר הטחון ולערבב
4-להעביר לתבנית ליישר ולהדק היטב ולשים במקרר
5-הכנת המילוי-100 מ"ל חלב לשים בסיר להוסיף סוכר וקקאו ותגלטין שנמס ושמים על האש ומחממים עד להמסה אחידה (לא צריך להרתיח)
6-מורידים מהאש ומוסיפים שמנת חמוצה או מה שבחרתם ומערבבים היטב הכל(אפשר לערבב במיקסר או בלנד למסה חלקה)
7-מקלפים בננות חותחכים לחצי ואז לאורך ומסדרים בתבנית כמו שמש ואז שופכים תרוטב המילוי שהכנתם מעל ומכניסים למקרר ל3 שעות בערך להתיצבות מלאה
8-אחרי שהתייצב מפזרים אגוזים טחונים או שוקלד מגורד
ומעל להוסיף זילופי סירופ שוקלד או שוקולד מומס כשמגישים חתיכה בצלחת

בהצלחה

מרינה בריילובסקי

עוגת שוקלד בננה ללא אפייה
מרינה בריילובסקיספר המתכונים של
מתכון של

מרינה בריילובסקי

9 מתכונים