Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
200 גרם סוכר
200 גרם קמח
100 גרם קוקוס
100 גרם שוקולד מריר קצוץ
5 ביצים
2 כפיות רום
3 כפות קקאו
1 שקית אבקת אפיה
רבע כפית אבקת סודה
כוס ורבע שמן
1 גביע שמנת חמוצה

קרם קפה :
100 גרם שוקולד מריר
כפית גדושה חמאה
1 גביע שמנת חמוצה
6 כפיות אבקת נס קפה
7 כפיות סוכר
*** לקישוט שוקולד לבן מגורד

לשים בסיר על האש את השמנת חמוצה, עם החמאה,הנס קפה והסוכר
לערבב היטב להסיר מהאש ולהוסיף את קוביות השוקולד ,לערבב למסה אחידה

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף מבריק ויציב
בקערה אחרת מערבבים את החלמונים,השמן,השמנת חמוצה והרום
מוסיפים את שאר החומרים בהדרגה ,מקפלים את קצף הביצים לתערובת אחידה וחלקה
שופכים לתבנית 26 משומנת אופים 170 מעלות 35 -40 דקות
פורסים את העוגה ל 2 מורחים חצי מכמות קרם הקפה סוגרים עם החלק השני של העוגה ומצפים למעלה בשאר הקרם קפה שנשאר ומגרדים מעל שוקולד לבן.

עוגת שוקולד קוקוס וקרם קפה
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים