Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לשכבת הקוקוס:
6 חלבונים בטמפ' החדר
1 כוס סוכר ח,פ,לשתייה קרה
2 כוסות סוכר

לשכבת השוקולד:
200 גר" שוקולוד מריר
50 גר" חמאה
6 חלמונים

לקצפת:
2מיכלי שמנת מתוקה
רבע כוס סוכר
2 כפות פודינג וניל

אופן ההכנה:
לשכבת הקוקוס;
מחממים תנור ל-180 מ'
במיקסר מקציפים חלבונים במשך דקה עד לקבלת קצף לבנבן עם בועות גדולות
מוסיפים סוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מברעק
מוסיפים את הקוקוס ומקפלים עד לתערובת אחעדה
משטחים בתבנית ולתנור עד בערך 30 דקות
מצננים ומניחים בצד

שכבת השוקולד:
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל בפולסים ומוסיפים את החלמונים טשוב לכמה שניות במיקרוגל מערבבים היטב ומניחים בצד לצינון 5 דקות,

שכבת הקצפת:
במיקסר מקציפים שמנת מתוקה
סוכר ופודינג לקצפת רכה
מעבירים חצי מהקצפת לתערובת השוקוחד ומקפלים פנימה לתערובת אחידה
משטחים מעל תחתית הקוקוס האםויה את תערובת השוקולד ומקפיאים ל רבע שעה
לאחר רבע שעה מורחים מעל השוקולד את ייתרת הקצפת שהשארנו בצד מעל שכבת השוקולד ומורחים בעדינות על הכל
מעבירים לשעתיים למקרר להתייצבות עד להגשה בהצלחה מתוק מתוק

עוגת שוקולד וקוקוס מטריפה שמצוינת גם לפסח
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים