Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
4 ביצים
כוס ו 3/4 קמח
1 א. אפיה
2 כפות גדושות חמאת בוטנים עם שברי בוטנים
100 גרם שוקולד מריר
3 כפות שמנת מתוקה
1 כוס סוכר
1/4 כוס חלב / או מים
כפית תמצית וניל
3/4 כוס שמן

קרם :
50 גרם שוקולד חלב – 2 כפות שמנת מתוקה – כף חמאת בוטנים
ממיסים הכל יחד מעל בן מארי לתערובת אחידה ,מסירים מהאש ומורחים על העוגה

ממיסים את השוקולד מריר עם השמנת מתוקה מעל בן מארי ומסירים מהאש
מקציפים את הביצים עם הסוכר לקצף תפוח ,מוסיפים את השמן ממשיכים לערבל
להוסיף את השוקולד המומס והחמאת בוטנים ולערבל עד לאיחוד
להוסיף את שאר החומרים לערבל לתערובת אחידה
להעביר לתבנית עגולה משומנת ,להכניס לתנור שחומם מראש 170 מעלות
45 50 דקות.

עוגת שוקולד וחמאת בוטנים
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים