Share with:


פרווה

אופן הכנה

שימוש : כוס חד פעמי שתיה חמה

4 ביצים
1 ורבע כוסות סוכר
2 וחצי כוסות קמח
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
1 כוס מיץ תפוזים
גרידת תפוז או לימון
1 כוס שמן
1/2 כוס קוקוס
1/2 כוס שוקולד צ'יפס מעורבב עם כף קמח

הכנה
1 להקציף ביצים שלמות עם סוכר במשך 8 ד קר ות לקבלת קצף תפוח להנמיך את מהירות המיקסר להוסיף שמן ולהמשיך להקציף .
2 להוסיף קמח אבקת אפיה והקוקוס והמיץ ולהמשיך להקציף לקבלת בלילה חלקה ללא גושים .
3 אפשר לאפות ב2 תבניות אינגלשקייק או תבנית 24.
4 לרפד תבנית עם נייר אפיה להוסיף את הבלילה לערבב את השוקולד צ'יפס עם הקמח מעט לסנן את הקמח לפזר מעל העוגה .
5 לאפות 180 מעלות 40 דקות. בערך .
לפזר אבקת סוכר מעל העוגה אחרי האפיה

בהצלחה

שרה יוסף

עוגת שוקולד צ'יפס וקוקוס
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

164 מתכונים