Share with:


פרווה

אופן הכנה

לראש השנה ולכל ימות השנה עם שכבה קריספית מעל 😋

לבלילה
1/2 כוס לשתייה קרה של חלב סויה
400 גרם קמח תופח
4 ביצים שלמות
140 גרם סוכר
2 כוסות אחד פעמי לשתייה קרה של שמן
קורט מלח
5 תפוחים חתוכים לפרוסות דקות

לציפוי
160 גרם מחמאה
200 גרם סוכר
2 סוכר וניל
2 ביצים

הבלילה
מערבבים את כל החומרים היבשים (קמח סוכר אבקת אפייה ומלח).
מוסיפים את השמן חלב סויה וביצים ומערבבים היטב .
שופכים לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה ומסדרים את פלחי התפוחים ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דקות .

מכינים את הציפוי .
ממיסים את המחמא ומוסיפים את הסוכר מערבבים היטב .

מוסיפים את הביצים ושוב מערבבים ואחרי 25 דקות של אפייה מברישים על העוגה את כל הקרם מחזירים לתנור לעוד 15 דקות ומחלצים.

עוגת תפוחים מושלמת
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

438 מתכונים