לראש השנה ולכל ימות השנה עם שכבה קריספית מעל 😋
לבלילה
1/2 כוס לשתייה קרה של חלב סויה
400 גרם קמח תופח
4 ביצים שלמות
140 גרם סוכר
2 כוסות אחד פעמי לשתייה קרה של שמן
קורט מלח
5 תפוחים חתוכים לפרוסות דקות
לציפוי
160 גרם מחמאה
200 גרם סוכר
2 סוכר וניל
2 ביצים
הבלילה
מערבבים את כל החומרים היבשים (קמח סוכר אבקת אפייה ומלח).
מוסיפים את השמן חלב סויה וביצים ומערבבים היטב .
שופכים לתבנית קפיצית מרופדת בנייר אפייה ומסדרים את פלחי התפוחים ואופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 25 דקות .
מכינים את הציפוי .
ממיסים את המחמא ומוסיפים את הסוכר מערבבים היטב .
מוסיפים את הביצים ושוב מערבבים ואחרי 25 דקות של אפייה מברישים על העוגה את כל הקרם מחזירים לתנור לעוד 15 דקות ומחלצים.