Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים
כוס סוכר
כוס שמן
חצי כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
2.5 קמח תופח מנופה
2 כפיות קינמון
2 סוכר וניל
3 תפוחים חמוצים קלופים ופורסים לפלחים
2 כפות סוכר חום כהה

להקציף את הביצים עם הסוכר והסוכר וניל לקצף תפוח ובהיר.
להוסיף בזילוף את השמן
בקערה לנפות את הקמח עם הקינמון
עם מרית להוסיף לסרוגין יבשים עם המיץ
לשמן ולקמח תבנית .לפזר 2 כפות סוכר חום כהה לטפטף רום מעל וכף קינמון.להניח את התפוחים לפזר מעל עוד כף סוכר חום כהה.
ומעל את תערובת .

לאפות 170 מע כשעה..
לחכות כ10 דק ולהפוך על צלחת הגשה.

עוגה רכה טעימה ומיוחדת

עוגת תפוחים מקורמלים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים