Share with:


פרווה

אופן הכנה

משה שמואלי הכין …אז שאפו ענק.❤
לקישוט :
להמיס 2 כפות סוכר ולאחר מכן להוסיף את חצאי האגסים ולזלוף מעט סילאן ..לבשל מעט עד
לקירמול
לאחר שהעוגה התקררה לקשט.

להקציף :
5 ביצים יחד עם 3/4 כוס סוכר..
להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף בזרם דק
1 כוס שמן,
1 כוס מיץ תפוזים
1/2 כפית קינמון
1 אפיה
2 כוסות קמח
1 סוכר וניל

לערבב יבשים יחד ולאחר בין התערובות

180 מעלות כ50 דקות .

עוגת אגסים ❤_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1168 מתכונים