Share with:


פרווה

אופן הכנה

7 ביצים
כוס סוכר
2 סוכר וניל
כוס תפוזים סחוטים
גרידת תפוז
שתים וחצי כוסות קמח תופח מנופה
כוס שמן
להפריד ביצים להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב לא מידי זה לא מרנג
בקערה נפרדת חלמונים חצי סוכר סוכר וניל מיץ תפוזים כוס שמן לערבב היטב עם מקצף ידני
להוסיף את הקמח לערבב לתערובת חלקה
להוסיף מעט מתערובת החלבונים לחלמונים
להוסיף כל פעם חלק לאחידות של התערובות לשים לב שהתערובת חלקה
בסיר פלא או בתבנית עם חור באמצע
לא לשמן את התבנית
בקערה נפרדת להוסיף 3 כפות קקאו 3 כפות שוקולית כף ממרח שוקולד חצי כוס מים או חלב לערבב היטב
לשפוך חצי מתערובת הלבנה לתבנית לשפוך חצי מכמות תערובת השוקולד מעל לשפוך את יתרת התערובת הלבנה ושוב את השוקולד
לישר עם מרית לאפות 170 מעלות על טורבו שעה
כשהעוגה מוכנה לעטוף בנילון נצמד להפוך את התבנית לשעתיים לקרר את העוגה להפוך שוב לשחרר מהתבנית לפדר עם אבקת סוכר 🤩🥰
בהצלחה🙏💞

מתכוןמתכון

עוגת תפוזים שיש_מתכון של רחל עינב – מאסטר מתכונים
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים