Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

6 ביצים L
כוס סוכר ( כוס שתיה חמה)
חצי כוס שמן
1 סוכר וניל
כף תמצית וניל
קליפת לימון מגורדת
2 כפות מיץ לימון
2 כוסות קמח
1 אבקת אפיה.
ההכנה –
לחממם תנור על 160 מעלות.

להקציף ביצים שלמות
כ- 5 דקות . קצף תפוח
להוסיף סוכר. ולהמשיך להקציף
על גבוהה. עוד 2 דקות.
להנמיך מהירות
ולהוסיף לפי הסדר
את המצרכים.
כשמוסיפים קמח ואבקת אפיה
על מהירות ממש נמוכה.
להעביר לתבנית 28
משומנת ומקומחת.
אפיה בערך 50 דקות
או לנעוץ קיסם לבדוק שמוכן.
לתת להתקרר הייטב🧁

אפשר לחתוך באמצע ולמלא
קצפת/ שוקולד וכיד הדימיון.
אני עשיתי קצפת
ולמעלה הכנתי פופקורן מקורמל.
מכינים כוס פופקורן רגיל.
קרמל – כוס סוכר
להמיס את הסוכר . לערבב
עד שהסוכר נמס הייטב
ונהיה קרמל.להנמיך את האש.
להוסיף חצי כוס חלב סויה וניל
ולכבות.
להמשיך לערבב.
לתת מעט להתקרר ולשים על הקצפת.

עוגת טורט לימי הולדת קלה טעימה 🎂🎂🎂_מתכון של אילנה בוכריס
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים