Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים
כוס וחצי סוכר
750 גר גבינה סקי
250 גר גבינה נפליון
2 שמנת רגילה (גדולה לא חצי מנה)
4 כפות קורנפלור

אופן ההכנה
מחממים תנור על 160 מעלות
תבנית 24 מרפדים מסביב עם דף אפיה
מציפים ביצים וסוכר לקצף תפוח יפה (לא להקציף מידי גורם לפיצוצים בעוגה)
מוסיפי גבינות,שמנת
את הקורנפול מנפים לקערה כדי לא ליצור גושים בתנועת קיפול.
אופים בתנור עד שהדפנות מסביב משחימות העוגה אמורה להשאר באמצע לבנה (לא לדאוג היא מתייצבת)
בערך חצי שעה תלוי בתנור
מכבים תנור פותחים דלת ומשאירים להצטנן.

אפשר לצפות , אצלי אוהבים גבינה נטו….

עוגת גבינה
אורלי סמרהספר המתכונים של
מתכון של

אורלי סמרה

44 מתכונים