Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

*חומרים*
3 ביצים
1 סוכר וניל
1 כוס סוכר
חצי כוס שמן.
1 כוס קמח
3 כפות שוקולית
3 כפות קקאו
2 כפות אינסטנט פודינג
1 שקית אבקת אפייה.
2 כפות גדושות ריבה(מה שיש בבית)
חצי כוס חלב/לפרווה לשים סויה.

*ציפוי*
1 כף דבש מהול בחצי כוס מים
100 גר שוקולד מריר מומס

*הכנה*
להקציף ביצים בשלמותם לקבלת קצף בהיר ותפוח,בהדרגה להוסיף סוכר וניל,סוכר ושמן עד לאיחוד.
להוסיף..ריבה,וחומרים יבשים לסירוגין עם החלב,לקבלת בלילה אחידה.
אפייה,בתבנית 24 170 מעלות,לקבלת קיסם לח.
לצפות בדבש המהול מיד בצאת העוגה מהתנור,ולקשט בשוקולד מריר מומס.

באהבה/אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷

עוגת שוקולד_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים