Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

*חומרים*
2 כוסות אגוזים טחונים
1 כוס שוקולד ציפס.
1 כוס קמח
2 כפות קקאו
1 אינסטנט פודינג בטעם שוקולד.
1 שקית אבקת אפייה.
5 ביצים
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
3 כפות קרם דבש.
3/4 כוס שמן
1 כוס מים רותחים

*ציפוי*
200 גר שוקולד מריר מומס עם 1 מיכל שמנת מתוקה.

*הכנה*
כוס אונברסלית
תבנית 26
להקציף ביצים וקורט מלח לקצף בהיר ויציב,בהדרגה להוסיף סוכר ושמן.בקערה נפרדת לנפות את כל החומרים ולערבב,לסירוגין עם המים החמים להוסיף לקצף הביצים לקבלת בלילה אחידה,לבסוף להוסיף את קרם הדבש.
להעביר לתבנית 26.אפייה ב170 מעלות עד לקבלת קיסם לח(לא לייבש)
לקרר ולצפות בגאנש.

באהבה/אורנה ועלני🌷🌷🌷🌷🌷

מתכוןמתכון

עוגת שוקולד,דבש ואגוזים😋_מתכון של אורנה ועלני – מאסטר מתכונים
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים