Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
1 סוכר וניל
1 כוס שמן
3/4 2 כוסות קמח תופח
1/2 כפית סודה
2 כפות נס קפה
5 כפות קקאו
2 כוסות מים רותחים

לציפוי
1/2 שמנת מתוקה
שוקולד מריר

מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן ושאר החומרים. מעבירים לתבנית חד פעמי בינונית משומנת ואופים בתנור שחומם 180 מעלות ואופים עד שמוכן. מצננים ממיסים שמנת ושוקולד מערבבים לקרם שוקולד חלק ומצפים עם כף. אפשר לקשט בסוכריות או שוקולד מקולף…

עוגת שוקולד רכה וגבוהה
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים