Share with:


חלבי

אופן הכנה

קינוח מנצח.
עוגת שוקולד
460 גרם שוקולד מריר
220 גרם חמאה
להמיס במיקרוגל,או על בן מארי
להוסיף 3 כפות אייריש קרים( ליקר חלב)
1 כפית תמצית וניל
8 ביצים שלמות להקציף בקערת המערבל במהירות גבוהה 8-10 דקות

לעטוף שליש מקצף הביצים בתערובת השוקולד עם לקקן,,לצקת לקערת קצף הביצים .בתנועות עדינות עם הל וליצור תערובת אחידה.
לצקת לתבנית אפיה עם נייר אפיה,
לאפות בחום נמוך,150 מעלות, 47 דקות,כשבתחתית התנור כלי עם מים רותחים..
לצנן העוגה,ולצפות בגנאש שוקולד,

גנאש שוקולד
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שמנת מתוקה
להמיס במיקרו או על בן מארי.
מגישה העוגה בליווי גלידת וניל
העוגה רכה ואיכותית

עוגת שוקולד חמה
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים