Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים לבסיס :
2 ביצים
1/4 כוס שמן
3/4 כוס קמח
כף קקאו
כף ממרח שוקולד נוטלה
1/2 כפית אבקת אפיה
1/2 כוס חלב
3 כפות סוכר

להקציף קלות את הביצים עם הסוכר, להוסיף את השמן והחלב לערבל ולהוסיף את שאר
החומרים בהדרגה
משמנים תבנית עגולה קפיץ מוזגים את תערובת העוגה מכניסים לתנור שחומם מראש 170
מעלות 18- 20 דקות

מצרכים לגבינה :
2 גביע שמנת חמוצה
5 ביצים
450 גרם גבינת פילדלפיה מוקצפת
כף אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קמח
כוס סוכר

מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף מבריק ויציב
מערבבים בקערה אחרת את החלמונים עם הגבינה והשמנת חמוצה ,מוסיפים את האינסטנט
וניל והקמח מערבבים היטב
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת העוגה ,מוזגים מעל עוגת השוקולד ומכניסים לתנור
150 מעלות שעה ,מכבים את התנור ועוזבים את העוגה להתקרר בתוך התנור לפחות 40 דקות .מוצאים מקררים היטב מחוץ לתנור מורחים את הקרם וניל ומקשטים בשוקולד מריר מגורד

קרם וניל :
250 מייל שמנת מתוקה
כוס חלב
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפיות תמצית וניל

מקציפים הכל יחד לקרם תפוח חלק ויציב ומצפים את העוגה ….

עוגת גבינה ושוקולד
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים