Share with:


חלבי

אופן הכנה

4 ביצים
1 כוס סוכר
תמצית וניל
להקציף לקצף נפוח
1/2 כוס סוכר
להוסיף באיטיות לאחר שמנמיכים מיקסר
1 כוס סירופ וניל או שמנת מתוקה
1/2 כוס קקאו מנופה
1 כוס קמח מנופה
1/2 כוס אבקת מרס
1 כוס שוקולית
1 אבקת אפייה
1/4 כפית אבקת סודה
1 כף נסקפה
להוסיף לקצף לערבל לאיחוד להעביר לתבנית משומנת 24-26 לאפות 180 מעלות עד שמוכן ולצנן.
לשים במאג כף שוקולית ולמלא מים חמים ולצנן.
לשפוך על העוגה.

ציפוי שוקולד:
1/2 כוס שמנת מתוקה
1/3 כוס נוטלה
לחמם יחד במיקרו לערבב היטב ולצפות מעל העוגה.
לקשט בסוכריות או שוקולד צ’יפס.

בהצלחה אילנית♥️

עוגת שוקו ומרס_מתכון של אילנית גואברה – מאסטר מתכונים
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים