לתחתית העוגה :
300 גרם עוגיות חמאה
80 גרם חמאה
מפוררים את העוגיות מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב לעיסה אחידה
מסדרים בתבנית עגולה באופן אחיד מכניסים למקפיא ל 20 דקות
מלית :
500 גרם גבינת שמנת 30%
4 ביצים
כוס סוכר
1 גביע שמנת חמוצה
2 כפות קונפלור
1 מקל וניל /או 2 כפיות תמצית וניל
גנאש שוקולד מריר :
200 גרם שוקולד מריר
200 מייל שמנת מתוקה
שמים את השמנת מתוקה בסיר מעל האש עד שהשמנת מתחממת קלות ,
מסירים מהאש שווברים פנימה את השוקולד מריר מערבבים עד לאיחוד
שומרים במקפיא לרבע שעה ,יוצרים 15 כדורים קטנים ומכניסים לתוך תערובת העוגת גבינה ( ליצור עוד כדורים לצפות באגוזים גרוסים לשמור במקפיא כשהעוגה מוכנה ניתן לקשט עם כדורי הגאנש )
גאנש שוקולד לבן :
150 גרם שוקולד לבן
120 מייל שמנת מתוקה
לשים בסיר על האש את השמנת מתוקה לחמם קלות להסיר מהאש
לשבור פנימה את השוקולד לבן לערבב היטב למסה אחידה ולצפות את העוגה מלמעלה
מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב
מערבבים את שאר החומרים יחד לתערובת אחידה ,מקפלים את קצף החלבונים לתערובת העוגה
שופכים מעל תחתית העוגיות מכניסים בעדינות את כדורי גנאש
אופים 160 מעלות 40 – 45 דקות ,מצננים היטב את העוגה ומצפים בגאנש
שוקולד לבן…