Share with:


חלבי

אופן הכנה

חומרים
2 גבינת מסקרפונה
2 שמנת להקצפה 500
2 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודיג וניל
10 תותים לטחון בבלנדר
2 חבילות ביסקוטיםכוס נס קפה בלי חלב להרטיב את הביסקוטים

אופן ההכנה Roz
להקציב מסקרפונה בטמפרטורת החדר עם קצפת פודינג ואבקת סוכר לקצף יציב לשים בשק זילוף.
לשים בתבנית מעט קצף לטבול ביסקוטים בצדדים לחתוך 3/4 ביסקוט ומה שנישאר לטבול בנס קפה ולשים בתחתית על הקצפת.לכסות בקצפת ושום לשים מעל ביסקוטים לבסוף לשפוך רסק תותים ולהקפיא 5 שעות.
ומה שנישאר לשים בכוסות בתחתית לשים ביסקוט ומעל לזלף קצפת מעל תות או דובדבן ושמתי רסק תותים למעלה בתאבון

עוגת גבינת מסקרפונה וביסקוטים
רוז טעים במטבח אוחנהספר המתכונים של
מתכון של

רוז טעים במטבח אוחנה

230 מתכונים