Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים
כוס מידה אוניברסלית
תבנית קוטר 22
חצי קילו גבינת פילדלפיה
4 ביצים לארג'
כף שטוחה קורנפלור
כוס סוכר
250 מל' שמנת מתוקה
גרידת לימון
מקל ווניל

אופן ההכנה
בקערת המיקסר מקציפים את הגבינה דקה שתיים במהירות גבוהה
מוסיפים את הביצים כל פעם ביצה אחת אחת עד להטמעה.
מוסיפים את הקמח והסוכר ומערבבים היטב
מוסיפים את השמנת המתוקה ומערבבים לתערובת אחידה.
לוקחים נייר אפייה, מועכים אותו מקווצצים כמה שאפשר לאחר מכן פותחים אותו ומרפדים את התבנית עם הנייר אפיה.
יוצקים פנימה את תערובת.
מכניסים לתנור על חום של 220 מעלות ל 35-40 דקות.
לא להיבהל העוגה יוצאת שחומה מאד מבחוץ ומעט רוטטת כשמזיזים אותה.
היא תתייצב לאחר 4-5 שעות במקרר

מתכוןמתכון