Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה בקוטר 20

תחתית פריך מלוח
100 גרם חמאה
10 גרם מים
חלמון
2 גרם מלח
2 גרם סוכר
150 גרם קמח

לערבב ביחד את כל החומרים מלבד הקמח למסה חלקה להוסיף את הקמח ולעבד לבצק
לקרר לשטח ולאפות ב150- כ20 דקות לקרוץ עם רינג גובה 8 קוטר
20 להשאיר מעט בצק חי כדי לאטום את הרינג בקצוות ההיקף לאחר האפייה הראשונית ולשים במקרר

למסת הגבינה
600 גבינת שמנת נפוליאון
220 גרם סוכר
4 ביצים
200 גרם שוקולד לבן
200 גרם שמנת מתוקה
תמצית וניל

לערבב גבינה סוכר וביצים למסה חלקה
להכין גנאש משמנת ושוקולד- הרתחה של השמנת , ליצוק על השוקולד , ולערבב עד להמסה מלאה של השוקולד
להוסיף למסת הגבינה
לאחד לסנן ולצקת לרינג שהכנו מראש עם התחתית האפויה
אפייה על 125 מעלות כ70-80 דקות.
במידה ובמהלך האפייה העוגה מתחילה לעלות בצדדים יש לפתוח את דלת התנור לדקה שתיים לתת לה לרדת ולהמשיך אפייה.
קירור של שעה מריחה של שמנת חמוצה בחלק העליון
ולהחזיר לתנור ל 5דקות ב150

לקרר טוב לפני החילוץ מהרינג

עוגת גבינה וגנאש שוקולד לבן
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים