Share with:


חלבי

אופן הכנה

העוגה הזאת קלה הטעם משגע ..הכנתי לשבת קודש

לבצק:
80גר אבקת סוכר
90גר חמאה רכה
כפית מלח
1חלמון (צהוב של ביצה)
40גר אבקת שקדים(טחונים כמו קמח)
100גר קמח
1אבקת אפייה

מילוי גבינה:
750גר גבינה לבנה 5%או 9%
1שמנת חמוצה
כוס סוכר
2ביצים
כפית תמצית וניל
3כפות קורנפלור

ציפוי עוגה :
1וחצי שמנת מתוקה
1פודינג וניל
10יח אוכמניות טריים

מכינים בצק:
מאחדים את החמאה ,אבקת סוכר והמלח בקערת מיקסר עם וו גיטרה. כשהכל מאוחד מוסיפים חלמון מערבבים עד להטמעה .מוסיפים אבקת שקדים ,והקמח ואבקת אפייה ומערבבים עד לאיחוד.
מוצאים מהקערה ומשטחים בתבנית אפייה בקוטר 24.מחממים תנור ל150 מעלות.

מכינים מילוי:
מאחדים גבינות ביחד מוסיפים סוכר בקערה עם וו גיטרה מוסיפים בהדרגה תמצית וניל והביצים וקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה .יוצקים מעל הבצק את התערובת ומכנסים לתנור חם עד שעה שעה וחצי .עם סיום אפייה לא מוצאים עוגה משאירים להיתקרר בתנור .כשמתקררת . מקצפים שמנת מתוקה לקצף יציב .ומזלפים עוגה ומעל שמים אוכמנייה .
בתאבון.

עוגת גבינה עם קרם קל ואוכמניות_מתכון  של מילן וקנין
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים