Share with:


חלבי

אופן הכנה

6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
1 קמח תופח
3/4 כוס שמן

קרם לימון:
חצי כוס מיץ לימון
גרידת לימון
3/4 כוס סוכר
כף מים
כף קורנפלור

מילוי מעל העוגה
מיכל שמנת מתוקה
3כפות פודינג וניל.

הכנת טורט.
מחממים תנור על 170 מעלות
חלבונים מקצפים ומוסיפים בהדרגה את סוכר לאחר מכן מוסיפים קמח ,ושמן ובוללים ביחד בעדינות.
יוצקים לתבנית עגולה 24סיימ ואופים במשך 40דק עד שעוגה יציבה.

הכנת קרם לימון:
מוהלים את קורנפלור עם כף מים מוזגים לסיר קטן.
מוסיפים לסיר מיץ לימון ,גרידת לימון,סוכר,וחלמונים ומבשלים על אש קטנה תוך תנועות עירבוב עד שקרם חלק וסמיך.
פורסים עוגה לחצי מורחים קרם על בסיס וסוגרים עם חלק השני .
מקצפים שמנת מתוקה עם פודינג לקרם יציב מורחים על העוגה מהקרם שנישאר אפשר לזלף עוגה בפרחים וסוכריות צבעוניות

טורט עם קרם לימוני … תענוג
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

98 מתכונים