Share with:


חלבי

אופן הכנה

לבסיס העוגה:
250 ביסקויט קרמל טחון דק
100 חמאה מומסת
כף ריבת חלב
לערבב היטב. לשטח על תבנית 26
להקפיא לרבע שעה

למלוי:
2 שמנת מתוקה
אחד אינסטנט פודינג שוקולד לבן
אחד אינסטנט פודינג ריבת חלב
כוס חלב
500 גר גבינה לבנה 5 %
250 גבינת שמנת
להקציף את השמנת המתוקה עם האינסטנט פודינג לבן וריבת חלב וכוס חלב לקצף יציב
להוסיף את הגבינות לתוך התערובת עם מרית
לשפוך על התחתית למקפיא לשלוש שעות
להוציא מהמקפיא לזלף את הקרם

לקרם:
אחד אינסטנט פודינג שוקולד לבן
כוס חלב
אחת שמנת מתוקה
2 כפות אבקת סוכר
להקציף לקצף יציב
לזלף מעל תערובת הגבינה
לזלף מעל ריבת חלבעוגה יפה טעימה ומתאימה לימים חמים ..תהנו..מבטיחה תעופו עליה

לא תפסיקו להכין ולאכול..

עוגת גבינה קרה עם ריבת חלב
רחל עינבספר המתכונים של
מתכון של

רחל עינב

120 מתכונים