Share with:


חלבי

אופן הכנה

ללא הפרדת ביצים גבוהה ומאוד טעימה

בסיס:
1שרוול עוגיות לוטוס טחון
חצי כוס אגוזי מלח טחון
70גר חמאה מוממסת

גבינות:
750גר גבינה לבנה
2שמנת חמוצה
כוס סוכר
1פודינג וניל
2ביצים L
גרידה מלימון 1

לציפוי:
1שמנת חמוצה
כוס אבקת סוכר
2כפות מיץ פטל מפירות קפואים
תבנית 24 סיימ

בסיס
טוחנים עוגיות ואגוזים מערבבים עם חמאה שמים על תבנית מיישרים.מעברים למקרר.
מכינים גבינות שמים הכל בקערה גבינות ביצים סוכר שמנת פודינג מערבבים הכל.
שופכים על בסיס
מחממים תנור ל200מעלות מכנסים לתנור ל10דק אחר כך מנמיכים ל170 לשעה וחצי .

ציפוי:
לוקחים שמנת חמוצה ואבקת סוכר מערבבים מוסיפים מיץ פטל מפירות קפואים שיהיה לנו צבע ורוד טבעי לפני שמוצאים עוגה שעוד בתנור מורחים ציפוי ו שאירים עוד 10דק מקררים בתנור
מוצאים ולמקרר ללילה

עוגת גבינה טעם גן עדן
מילן וקניןספר המתכונים של
מתכון של

מילן וקנין

108 מתכונים