Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 גבינה 5% 500 גר
1 גבינת שמנת של טוב טעם
שמנת של פעם 1
4 כפות קורנפלור
2 כפות קמח רגיל מנופה
גרידת תפוז או לימון
6 בצים מופרדות
1 כוס סוכר
2 כפות אינסטנט וניל
תחתית
1 שרוול ביסווטים
50 גרם חמאה

לערבב לשטח בסיר ז'חנון או תבנית 24 להכניס למקפיא ל רבע שעה.לרפד בתחתית נייר אפיה משומן עם מעט חמאה מומסת וכן בכול הדפנות .
להקציף 6 חלבונים עם 1/2 כוס סוכר לקצף קטיפתי לא לקצף נוקשה מידי ..
לערבב את שאר החומרים ולהתחיל להבליע את הקצף במילמעלה למטה עם מרית להוציא מהמקפיא את התבנית לשפוך מעל הכול ולהכניס לתנור שחומם מראש ל200 מעלות ל 15 דקות ראשונות ואז להוריד ל160 מעלות לעוד שעה בערך.לשים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים שיוצרו אדים.

לכבות ולהשאיר לצינון לפחות שעתיים ואז להוציא אותה ולשלוף את הנייר מהדפנות

אפשר להשאיר אותה כמו שהיא או לצפות בשמנת מתוקה או באוכמניות או בריבת חלב..

עוגת גבינה
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים