לעוגה:
225 גר גבינת שמנת נפוליאון.
200 גר שמנת חמוצה
250 גר גבינה לבנה
6 ביצים מופרדות
1ורבע כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כוס פרג טחון טרי
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
5 חטיפי פררו רושה מרוסק גס.
לגאנש:
100 גר שוקולד מריר מומס עם 1/2 גביע שמנת מתוקה.
קישוט:
חטיפי שוקולד פררו רושה
100 גר שוקולד לבן מומס
הכנה;
בקערה מספר 1, נערבב,גבינות,חלמונים,1/4 כוס סוכר,סוכר וניל.
בקערה מספר 2,נערבב:פרג,קמח, אבקת אפייה,אינסטנט פודינג וניל וחטיפי פררו רושה.
נקציף חלבון, בהדרגה נוסיף סוכר לקבלת קצף יציב.
נוסיף לקציפת הביצים קערה מספר 1 ונערבב.
נוסיף בהדרגה קערה מספר 2 ונאחד לבלילה אחידה.
לתבנית 26 משומנת ומרופדת בנייר אפייה, נשפוך את התכולה.
נאפה ב180 מעלות עד להזהבה ונקרר.
נצפה בגאנש, נקשט בחטיפי פררו אושה ונעטר בשוקולד מומס..