Share with:


חלבי

אופן הכנה

לעוגה:
225 גר גבינת שמנת נפוליאון.
200 גר שמנת חמוצה
250 גר גבינה לבנה
6 ביצים מופרדות
1ורבע כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כוס פרג טחון טרי
1 כוס קמח
1 שקית אבקת אפייה
3 כפות אינסטנט פודינג וניל
5 חטיפי פררו רושה מרוסק גס.

לגאנש:
100 גר שוקולד מריר מומס עם 1/2 גביע שמנת מתוקה.

קישוט:
חטיפי שוקולד פררו רושה
100 גר שוקולד לבן מומס

הכנה;
בקערה מספר 1, נערבב,גבינות,חלמונים,1/4 כוס סוכר,סוכר וניל.
בקערה מספר 2,נערבב:פרג,קמח, אבקת אפייה,אינסטנט פודינג וניל וחטיפי פררו רושה.
נקציף חלבון, בהדרגה נוסיף סוכר לקבלת קצף יציב.
נוסיף לקציפת הביצים קערה מספר 1 ונערבב.
נוסיף בהדרגה קערה מספר 2 ונאחד לבלילה אחידה.
לתבנית 26 משומנת ומרופדת בנייר אפייה, נשפוך את התכולה.
נאפה ב180 מעלות עד להזהבה ונקרר.
נצפה בגאנש, נקשט בחטיפי פררו אושה ונעטר בשוקולד מומס..

עוגת גבינה,פרג ופררו רושה
אורנה ועלניספר המתכונים של
מתכון של

אורנה ועלני

418 מתכונים