Share with:


חלבי

אופן הכנה

5 ביצים
1וחצי כוס סוכר
750 גר'גבינה לבנה 5/%
3 שמנת חמוצה
100 מל" שמנת מתוקה
5 כפות קורנפלור
5 כפות גדושות פודינג וניל
גרידת לימון

אופן ההכנה:
להקציף חלבונים עם חצי כוס סוכר בהדרגה לקצף יציב
לערבב או להקציף בכלי נפרד את ייתר החומרים
לאחד את קצף החלבונים עם תערוהת הגבינות בתנועות קיפול
להעביר לתבנית26 משומנת או פיירקס(אם מעבירים לתבנית 26 רצוי להכין מראש מנייר אפיה שוליים כדי שהעוגה לא תסחוג החוצה)
לאפות בחום נמוך של 150 מ" למשך שעה ורבע רצוי לשים במדף האחרון של התנור תבנית עם מים מתחת
בגמר האפיה לכבות את התנור ולפתוח את דלת התנור מעט ולהשאיר את העוגה עוד כרבע שעה בפנים לאחר מכן להוציא ולצנן

ציפוי העוגה:
קרם שמנת וניל;
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
1 כוס חלב
2 כפות סוכר להקציף ולמרוח ולקשט איך שרוצים
אפשרות אחרת של

קרם:ציפוי שמנת:
2 מיכלים של שמנת חמוצה+4 כפות סוכר לערבב ולמרוח על העוגה 10 דקות לפני תום האפיה
לצנן ולהכניס לקירור

עוגת גבינה
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים