Share with:


חלבי

אופן הכנה

5 ביצים
גבינה לבנה 9% 500 ג'
2 שמנת קטנים
כוס סוכר
סוכר וניל
4 כפות קורנפלור
4 כפות אינסטנט פודינג
להפריד ביצים להקציף את החלבונים עם כוס סוכר
בקערה השניה חלמונים עם שאר החומרים
כשקצף הביצים יציב ומוכן נוסיף בהדרגה לקערה עם הגבינה ושאר החומרים,ונערבב בתנועות קיפול.
נרפד תבנית עגולה בנייר אפיה
ניצוק את הבליחה
נאפה בחום 180
לאחר רבע שעה עד עשרים דקות נוריד ל150 מעלות.
נאפה עד התייצבות העוגה ומעט השחמה מעל.
נשאיר בתנור עם מעט דלת פתוחה(נשאיר בתנור עד שהעוגה מתקררת)
ונכניס למקרר.

עוגת גבינה טעימה וקלה_מתכון של צופית בן יוסף – מאסטר מתכונים
צופית בן יוסףספר המתכונים של
מתכון של

צופית בן יוסף

173 מתכונים