Share with:


חלבי

אופן הכנה

בצק פריך

140 גר קמח
חצי כוס א סוכר
100 גר חמאה
1 חלמון
מעבדים הכל יחד ומשטחים בתבנית ואופים ב180 מעלות
15 דקות

מילוי גבינה:
5 בייצים כוס סוכר
850 גר גבינה
2 שקיות סוכר וניל
1 שמנת חמוצה
200 גר שוקולד לבן מומס יחד עם 50 גר חמאה
2 כפות קורנפלור שטוחות
לערבב הכל יחד ושופכים על הבצק האפוי ואופים ב120 מע'
בין שעה וחצי לשעתיים עד שזה יציב

ציפוי שמנת:
2 שמנת חמוצה
3 כפות א. סוכר
חצי כוס שמנת מתוקה
לערבב היטב ולשפוך מעל העוגה כשהיא כבר אפויה וחמה
להמשיך באפייה עוד 10 דקות ,לכבות את התנור ולהשאיר חצי שעה ואז אפשר להעביר למקרר ללילה

מתכון של יפעת

מתכוןמתכון

מוס גבינה אפוי עם שוקולד לבן_מתכון של ברוריה צוריאל
ברוריה צוריאלספר המתכונים של
מתכון של

ברוריה צוריאל

1 מתכונים