Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים :
3 ביצים
220 גרם גבינת שמנת ( טבעי )
1 כוס סוכר
גרדה מתפוז שלם + המיץ
3/4 כוס שמן
1 כוס סולת
1 כוס קוקוס
100 גרם קמח ( חצי כוס )
1 א. אפיה
1 סוכר וניל

סירופ :
כף חמאה
גרדה מ 1/4 תפוז + המיץ
3 כפות סוכר

לשים את המוצרים במחבת להמיס הכל יחד לסירופ עדין ולמזוג מעל העוגה

אופן ההכנה :
מקציפים את הביצים ,הסוכר והשמן לקרם חלק ,מוסיפים את הגרדת תפוז, המיץ תפוז והגבינת שמנת ומערבלים
מוסיפים את שאר החומרים בהדרגה מערבלים לתערובת אחידה
אופים בתנור שחומם מראש 160 מעלות 40 דקות
*** לבדוק עם שיפוד לפני שמוצאים מהתנור.

עוגת סולת גבינת שמנת בניחוח תפוזים
ענת בויסוןספר המתכונים של
מתכון של

ענת בויסון

116 מתכונים