Share with:


פרווה

אופן הכנה

דפי פילו
למילוי
פיסטוקים (לטחון לא ממש דק ולערבב עם כפית קינמון)
לשמן תבנית ואז
להכין בקערה 2 כפות סוכר כפית קינמון וכף פירורי לחם (טיפ של אהרוני לפזר בין דף לדף)
לקחת דף פילו לשמן עם חמאה לשים בתבנית (אני חתכתי את הדפים לגודל התבנית) מעל לפזר מהתערובת של הסוכר ככה עוד 3 דפים ברביעי לשמן ואז לפזר חצי ממילוי הפיסטוקים ואז שוב 4 דפים משומנים בינהם מתערובת הסוכר ואז בדף האחרון לפזר את החצי השני של הפיסטוקים ואז לשים 4 דפים משומנים בינהם שוב תערובת הסוכר בדף האחרון לא לשים. להכניס לתנור שחומם מראש על 180 לכ 25 דקות (עד שנקבל צבע זהוב יפה).
בינתיים מכינים סירופ
כוס סוכר, כוס מים קליפת לימון ומיץ מלימון אחד לשים על הגז ל20 דקות ואיך שמוציאה את התבנית ישר לחתוך עם סכין חדה ולשפוך את הסירופ (יכולה לפזר פיסטוקים מעל)

בקלאווה פיסטוקים_מתכון של רוית זוהר פיטוסי – מאסטר מתכונים
רוית זוהר פיטוסיספר המתכונים של
מתכון של

רוית זוהר פיטוסי

38 מתכונים