Share with:


חלבי

אופן הכנה

מצרכים:
1כוס חלב
3/4 כוס סוכר
150 גרם חמאה
1שקית סוכר וניל
2 וחצי כוסות קוקוס
מצרכים למלית
500 גרם גבינה לבנה 9%
חצי כוס סוכר- (אם אוהבים מתוק מאד מוסיפים בהתאם)
2 שמנת מתוקה (250 גרם)
2 שקיות סוכר וניל
חבילה אינסטנט פודינג וניל
מצרכים למוס שוקולד
1 שמנת מתוקה
1שוקולד מריר
1שוקולד חלב
מצרכים לקישוט הקינוח
שמנת מתוקה
2כפות איסטנט וניל
משאר הקוקוס שנשאר לנו להכין כדורי קוקוס קטנים לקישוט
אופן ההכנה:
לבשל את החלב, הסוכר, סוכר וניל והחמאה ביחד עד להרתחה, להוסיף את הקוקוס ולהמשיך לערבב עוד דקה, לקרר מעט ולהכניס לכוסות כמות שווה ולהקפיא.( ממה שנשאר להכין כדורי קוקוס קטנים לקישוט)
מקציפים את כל המרכיבים של הגבינה עד לקצב חזק שופכים מעל הקוקוס ומכניסים שוב להקפאה עד שהגבינה קפואה, להמיס במיקרוגל את השוקולד עם השמנת עד שהקרם חלק, לצנן ולשפוך על הקינוח, לנער את הכוס שכל הקרם יעטוף את מילוי הקוקוס ולקרר.
להקציף את השמנת מתוקה עם האינסטנט ולקשט לפי התמונה.
הקבוצה שלי: https://www.facebook.com/groups/124894024196974/
הדף שלי: https://www.facebook.com/anet.jewellry

 — ‏עם ‏‎Shimon Zak‎‏.‏

קינוחי גבינה ,שוקולד וקוקוס
אנט זנוספר המתכונים של
מתכון של

אנט זנו

43 מתכונים