חבילה של עלה פילו
שמן או 200 גרם חמאה
300 גרם פיסטוק חלאבי קצוץ גס
כף קינמון
3 כפות סוכר
פיסטוק , סוכר וקינמון לערבב יחד.
לקחת עלה אחד פילו לשמן בחמאה או בשמן
לקחת מקל דק לשים בקצה של העלה לגלגל כמו לרולדה -לא עד הסוף להשאיר קצת מהבצק ,ראו תמונות …
ולכווץ את המקל עם הבצק להוציא את המקל ולסגור כמו שבלול והבצק שנישאר יהיה התחתית של השבלול כמו קן לציפור- ראו תמונות ! להכין עד שמסיימים את הבצק למרוח מעל חמאה או שמן ולאפות עד שנהיה זהוב
כשמוכן לשים כף או יותר פיסטוק ומעל לשים 2 כפות של סירופ סוכר
סירופ:
2 כוסות סוכר
כוס מים
חצי מיץ לימון
לבשל ולקרר