Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

קרפ כשר לפסח
2 ביצים xl
כוס חלב חם(לא רותח)
3 כפות שמן
רבע כפית גרדת תפוז(לא חובה אך מוסיף המון)
כפית תמצית וניל
כף סוכר
חצי כוס קמח מצה..

אופן ההכנה

בקערה רחבה שופכים את החלב מוסיפים ביצה אחרי ביצה ומערבבים היטב לתערובת אחידה מוסיפים שמן ותמצית וניל וסוכר וטורפים היטב…מוסיפים את קמח המצה ומערבבים לתערובת אחידה…ממתינים 5 דקות…ומתחילים לחמם מחבת משומנת קלות מעבירים מעט מהבלילה בעזרת כפית מורחים אותה על גבי המחבת..עד שאין כבר רטיבות והופכים לעוד חצי דקה…מוציאים ומורחים כל מה שאוהבים…
לפנקייק נשתמש ב 3/4 כוס חלב לבלילה סמיכה יותר…בהצלחה

פנקייק כשר לפסח
חגית פרג'וןספר המתכונים של
מתכון של

חגית פרג'ון

60 מתכונים