Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
30 תמרים מג'הול
30 חצאי אגוזי מלך
200 גרם שקדים מולבנים וטחונים דק
1כוס סוכר
1חלבון
מיץ של לימון 1

אופן ההכנה
1) חוצים את התמרים לשניים אבל לא עד הסוף

2) בקערה שמים את האבקת שקדים , סוכר וחלבון ומיץ למון , לשים את כל החומרים עד לקבלת עיסה אחידה ולא דביקה

3) ממלאים את התמרים ושמים חצי אגוז סוגרים ושמים על תבנית נייר

בהצלחה

Jacqueline Fadelon

תמרים ממולאים במרציפן ואגוזים ללא צבע מאכל
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים