Share with:


כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מצרכים :
1 וחצי כוסות קרונפלור
2 כוסות מיים קרים
5 כוסות מיים רתוחים
2 שמנת מתוקה צימחית (של תנובה)
1/2 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
3/4 כוס קוקוס
ניתן להוסיף כפית מי שושנים

אופן ההכנה :
להרתיח 5 כוסות מיים וכשהמיים מתחילים לבעבע ,
לשפוך בהדרגה 2 שמנת מתוקה צימחית לערבב היטב.
להוסיף בהדרגה את חצי כוס הסוכר,
להוסיף את 2 השקיות של הסוכר וניל ו -3/4 כוס הקוקוס
ניתן להוסיף כפית מי שושנים ולערבב היטב.
במקביל לערבב ב 2 כוסות מיים קרים את הקרונפלור ,
שיגיע למרקם חלק ולהוסיף לתערובת שבסיר
ולהמשיך לערבב כל הזמן, בכדי למנוע היווצרות גושים
עד שהתערובת הופכת סמיכה וחלקה לאחר מכן להוריד מהאש, לקרר ולמזוג לצלוחיות הגשה ולהכניס למקרר, לשהייה במדף העליון עד שהמלבי מתקשה .
המלצה לפני ההגשה ניתן לזלף על המלבי סירופ למלבי, בוטנים טחונים ולהגיש באהבה לכל מי שבסביבה .
והנה לפניכם המוצר המוגמר ,ממש עוד לפני שחוסל…
מאחלת בהצלחה ובתאבון לכל מי שיכין את המתכון❗

ישתבח שמך לעד אמן

מזמינה אתכם להצטרף לקבוצת
פאן זה כאן קבוצה של שיתופיות, מלאה באהבת חינם, רעות, נתינה והעצמה. 
ליחצו על הקישור ואתם בפנים

לקבוצה של גלית: מתכונים מצולמים
הבלוג של גלית
שיתוף בהנאות החיים, המלצות בנושא לייף סטייל, תיירות,הורות ומתכונים

מלבי_מתכון של גלית נחמן
גלית נחמןספר המתכונים של
מתכון של

גלית נחמן

47 מתכונים