Share with:


חלבי

אופן הכנה

2 שוקולד מריר
1 שוקולד חלב
1 שוקולד לבן
4 ביצים
1 חבילה אבקת סוכר (100גרם)
1 כוס קמח
100 גרם חמאה
1 סוכר וניל

מקציפים את הביצים מוסיפים סוכר וניל ואבקת סוכר.

מנמיכים מיקסר מוסיפים קמח.

ממיסים חמאה עם שוקולד חלב ומריר ומוסיפים.

מוזגים ל 7 כוסות נייר של סופלה ושמים בכל אחד קוביות שוקולד לבן.

אופים 150 מעלות שחומם מראש כ15 דקות

סופלה שוקלד
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים