Share with:


פרווה

אופן הכנה

לרדד פרוסת לחם ללא הקשה (יש לקנות מוכן)לרדד ולמלא בפיצוחים מעורבבים
להדביק בחלבון
לסגור היטב ולטגן בשמן לא עמוק.

לסירופ:

כוס סוכר 1/2 כוס מים וכפית לימון
לבשל כ15 דקות .
לזלף סירופ לאחר הטיגון .

המתכון מכיל 2 סרטונים קשורים

מתכון כתוב + סרטון להכנת פרוסת לחם ממולאת אגוזים … מעדן__מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים