פורסם על ידי ירדנה ג'נאח ב- יום חמישי, 15 באוגוסט 2019
6 דפים עלי פילו
100 גרם חמאה מומסת
חצי כוס קוקוס
חצי כוס אגוזים שבורים לגס
חצי כפית קינמון
חצי כוס סוכר
לערבב היטב… לשמן שתי דפי עלי פילו לשטח שערות קדאיף ולטפטף חמאה על השעות .
לפזר שורה של התערובת לגלגל לחתוך ולהניח על תבנית
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ15 דקות
זה נאפה מאוד מהר זהירות !!
סירופ :
2 כוסות סוכר
כוס מים
פרוסת לימון
לשפוך לאחר האפיה