Share with:


חלבי

אופן הכנה

שרה יוסף – ערוץ המתכונים הרשמי

רכיבים
אפשר להכין עם סולת או פירורי לחם

סירופ
1 כוס סוכר
2 כוסות מים
1/2 בקבוק קטן רום
2 כפות ריבת תות שדה

לעוגה או אישיות
7 ביצים
7 כפות סוכר
7 כפות סולת או פירורי לחם לבן
7 כפות שמן
7 כפות קמח תופח
קורט מלח
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל

קצפת
2 מיכלי קצפת צמחית
2 כפות אבקת סוכר

לקישוט
דובדבנים מסוכרים
או 2 שמנת מתוקה
1/4 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
אפשר לאפות בתבנית 24 או בתבניות אישיות 20 יחידות

הכנה
מתחילים עם הסירופ .
מבשלים מין עם סוכר על הגז 20 דקות מכבים את הגז מוסיפים רום וריבה ומערבבים היטב ולתת להתקרר .
להקציף חלבונים עם קורט מלח להוסיף את הסוכר ולהמשיך להקצי להנמיך את המיקסר להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף להוסיף שמן בזילוף לערבב את היבשים ולהוסיף למיקסר לערבב מעט ולהמשיך לקפל ידנית שלא יהיו גושים .
לשמן תבנית או תבנית אישיות .
אני שמתי בכל תבנית אישית 3 כפות מהבלילה .
לחמם תנור 180 מעלות ולאפות בערך 20 דקות .
להוציא מהתנור לקחת כוס עם מים מהברז ולהרטיב את העוגה או האישיות עם כף לתת להתקרר מעט להרטיב עם הסירופ אם אישיות 3 כפות על כל אחת .
להכין קצפת , להקציף לקבלת קצפת יציבה להכניס לשקית זילוף ולזלף ולקשט עם דובדבן

סברינה ..עוגה / אישיות_מתכון של שרה יוסף
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים